Vrijwilligerswerk De Warmste Week

De focus van De Warmste Week ligt dit jaar op de rechtstreekse inzet van mensen voor elkaar. De Warmste Week wil mensen stimuleren om iets ‘goeds te doen’ voor anderen en de samenleving.

De Warmste Week is een initiatief van de VRT. Met het Vlaams steunpunt Vrijwilligerswerk zetten we onze schouders onder dit initiatief en hopen zo de vrijwillige energie die tijdens de corona-crisis overal opborrelde vast te houden en te consolideren. En daar kunnen jullie opnieuw heel erg bij helpen. Bouw mee het sociaal kapitaal van onze samenleving op! DWW zet in op het sociaal kapitaal van ons allemaal en wil zoveel mogelijk directe inzet en engagement op gang brengen tussen mensen, in hun straat, buurt, wijk, stad of gemeente.

De Warmste Week is op zoek naar 100-en projecten om elkaar te helpen om 1000-en mensen om ze mee te helpen waarmaken dit najaar. Hieronder vind je vacatures van organisaties die deelnemen aan De Warmste Week. Ben je benieuwd naar de initiatieven en oproepen van De Warmste Week? Doe je graag mee met De Warmste Week? Surf naar www.dewarmsteweek.be.

Vacatures De Warmste Week