Wonozo

Karmelietenstraat 12-14
9500 Geraardsbergen
054 42 16 17
info@wonozo.be
http://www.wonozo.be

Koepelorganisatie: SOM

Locatie Wonozo

Over Wonozo

WONOzo is een -door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap- erkende dienst Begeleid Wonen en Rechtstreeks Toegankelijke Hulpverlening voor volwassen personen met een beperking of vermoeden van een beperking.

WONOzo biedt woonondersteuning aan volwassen personen met (vermoeden van) een beperking.

De ondersteuning van WONOzo is er op gericht de zelfstandigheid en de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren.

WONOzo biedt handicapspecifieke ondersteuning die zich op verschillende levensdomeinen (wonen, werk, vrije tijd, relaties, gezondheid, geld, papieren, opvoeding van de kinderen...) kan situeren. WONOzo heeft ook oog voor de noden en vragen van het zorgnetwerk.

WONOzo werkt vanuit de aanwezige krachten van cliënt en zorgnetwerk. De ondersteuning door een vrijwilliger of mantelzorger staat centraal in onze werking.

Deze informele zorg wordt door WONOzo geactiveerd en ondersteund. Waar mogelijk of wenselijk wordt het zorgnetwerk uitgebreid.

Wij zijn steeds op zoek naar kandidaat-vrijwilligers voor de (niet-professionele) ondersteuning van een volwassen persoon met een beperking. Heb je nog vrije tijd over en wil je graag iets betekenen voor personen met een beperking, aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen met onze dienst. Indien je verder interesse hebt, komen wij graag langs voor een kennismaking!

Vacatures van Wonozo