Vzw Geven met liefde

Canadalaan 256A
2030 Antwerpen
0484616145
geven.met.liefde.luchtbal@gmail.com
https://www.facebook.com/groups/416591551838039

Locatie Vzw Geven met liefde

Over Vzw Geven met liefde

Geven met liefde is een sociale organisatie, waar mensen in armoede voedselhulp kunnen krijgen. Daarnaast is er ook de weggeefwinkel ' snollebolleke' waar je gratis kleding kan krijgen en grote of kleine huishoudspullen. Voor elektrische toestellen vragen we kleine prijzen.
Wij verkopen ook meubels waarvan de prijzen verschillen. Voor baby’s zijn er spulletjes zoals buggy’s en kinderbedjes. Ook verkopen we pampertaarten op bestelling die als geschenk kunnen gegeven worden. In onze sociale kapper kan je na afspraak aan democratische prijzen je haar laten knippen, kleuren of een permanent laten zetten.
Sinds kort hebben we een vintage winkeltje zodat je ook met een klein budget deze mode kan volgen. Verzorgende producten bieden wij ook aan zoals shampoo, conditioner, tandpasta,...

Er worden sommige spullen verkocht in onze winkel omdat we geen subsidie krijgen en voor alle inkomsten zelf moeten zorgen en de opbrengst dient dus om een deel van de kosten recupereren en te investeren in bepaalde projecten, zoals een paaseieren raap, een sint feest en een kerstdiner, enz.

Op 1 september beginnen wij bovendien met een kruidenierswinkeltje
waar je kan winkelen. Wij zullen dan groenten en fruit en dergelijke aanbieden aan democratische prijzen !!

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.