Voluntas

Jaak de Boeckstraat 73 bus 4
2170 Merksem
0493/25.51.06
info@voluntas.be
https://www.voluntas.be

Locatie Voluntas

Over Voluntas

We bieden een ruim aanbod vrijetijdsactiviteiten aan voor personen met een beperking of autisme (kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en volwassenen). Alle activiteiten worden op maat en op vraag van de deelnemers afgestemd.

Op de meeste zaterdagen en donderdagen buiten schoolvakanties organiseren wij volgende activiteiten:

  • Creatief atelier en koken
  • Computerlessen
  • Experimenteren met muziekinstrumenten
  • Kleine uitstappen (cinema, ...)

Vakantieopvang Speelplein Voluntas: voor kinderen en jongeren met een beperking of autisme van 6 t.e.m. 25 jaar en kinderen zonder beperking van 6 t.e.m. 15 jaar. Leuke activiteiten tijdens de schoolvakantieperiodes.

Daguitstap: Daguitstappen op zaterdag naar zee, een pretpark, de zoo, de Gentse Feesten, ... Niemand houdt ons tegen om er een plezante dag van de maken!

Op weekend: Een weekend op reis gaan met alles erop en eraan in vakantiedomeinen als Vakantiehuis Fabiola in Maasmechelen of Hoge Duin in Oostduinkerke. Uiteraard voorzien we verscheidene leuke activiteiten. Wat wil je nog meer?!

Vakantiereizen: Voor gezinnen, koppels en personen met een handicap. Zowel voor relatief zelfstandigen als voor mensen die meer zorg nodig hebben. Wij voorzien ondersteuning op maat, zodat het een aangename tijdsbesteding wordt. Onze reizen duren een week, meestal in de paas-, zomer- of herfstvakantie. Mogelijke bestemmingen: Zuid-Frankrijk, Turkije, Griekenland, Cyprus, ...

Vacatures van Voluntas