Oudervereniging GBS 't Haegje VZW

Verhaegenlaan 7
3150 Haacht
0498415416
opvang@ovthaegje.be
www.ovthaegje.be

Locatie Oudervereniging GBS 't Haegje VZW

Over Oudervereniging GBS 't Haegje VZW

Als oudervereniging organiseren we activiteiten om ouders pedagogisch te ondersteunen. Ook organiseren we af en toe een ontspannende avond voor de ouders, om op een informele manier kennis te kunnen maken met andere ouders. Verder zijn er allerhande activiteiten die we organiseren voor de kinderen van onze school en hun familie. We zamelen geld in via allerlei activiteiten, zoals een winter BBQ, een Heksenbal, paaseitjesverkoop, … Tijdens het schoolfeest zorgen we voor de praktische organisatie,drank en hapjes. Verder organiseren we ook de naschoolse opvang, zowel ’s morgens als ‘s avonds.

Met de opbrengst van al onze activiteiten betalen we een deel van de uitstappen en zwemlessen in de kleuterklas en de lagere school. De rest van de inkomsten worden geïnvesteerd in lesmateriaal, buitenspeelgoed en andere investeringen ten voordele van de leerlingen van de school, oa een nieuw speeltuig voor de lagere school, een grote zandbak voor de kleuterschool.

We bieden een luisterend oor aan alle ouders die iets willen aankaarten. Waar nodig bemiddelen we om tot een compromis te komen tussen ouders en de school.

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.