LeerKRACHT Aalst

Opwijkse Steenweg 73
9310 Aalst
0475 89 74 33
dieter@leerkrachtaalst.be
http://www.leerkrachtaalst.be

Koepelorganisatie: LeerKRACHT Aalst

Locatie LeerKRACHT Aalst

Over LeerKRACHT Aalst

"OMDAT EEN GELIJKE START EEN RECHT IS!"

VZW LeerKRACHT is een van oorsprong Aalsterse vrijwilligersorganisatie die zich ontfermt over kansarme kinderen uit de lagere school die een educatief steuntje in de rug nodig hebben.

Onze vrijwillige lesgevers of "LeerKRACHTEN" - al dan niet met een pedagogische achtergrond - staan klaar om deze kinderen 1 a 2 uurtjes in de week bijles te geven bij het kind thuis en dit in nauwe samenwerking met de school en de ouders in kwestie. Deze bijlessen zijn, naast een dossierkost van 12 euro voor 12 maand, volledig gratis.

VZW LeerKRACHT gaat net dat stapje verder dan het puur educatieve. We helpen deze kinderen ook om zelfzekerder te zijn en geven hen extra aandacht en warmte opdat ze sterker in het leven zouden staan.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe, enthousiaste LeerKRACHTEN om ons team te vervoegen. Dus, heb je 1 a 2 uurtjes vrij in de week en wil je een kind in kansarmoede een warm hart onder de riem steken door hen in samenwerking met hun school en onder begeleiding van VZW LeerKRACHT extra bijles te geven, stuur dan een mailtje naar dieter@leerkrachtaalst.be

VZW LeerKRACHT werd opgericht door Dieter Debruyn en Evi de Maeseneire, die in 2014 eveneens Auxilia Aalst oprichtten en samen beslisten om hun werk verder te zetten in eigen beheer onder de naam LeerKRACHT Aalst.

Vacatures van LeerKRACHT Aalst