LDC d' Ontmoeting

Mechelsesteenweg 485
3020 Herent
016 85 30 20
ldc.dontmoeting@sociaalhuisherent.be
http://www.ldc.dontmoeting.be

Koepelorganisatie: OCMW Herent

Locatie LDC d' Ontmoeting

Over LDC d' Ontmoeting

Lokaal Dienstencentrum d’ Ontmoeting (LDC) is een ontmoetingsplaats voor álle inwoners van Herent - een kruispunt voor mensen met verschillende achtergrond, leeftijd, financiële toestand, gezondheidstoestand, capaciteiten, interesses en mogelijkheden.

Door het organiseren van allerlei diensten en activiteiten proberen we het welzijn van onze bezoekers te stimuleren. Wij zien daarbij ‘welzijn’ als kwaliteit en tevredenheid van het leven, dus ruimer dan alleen gezondheid.

We organiseren diensten, zoals bijvoorbeeld een sociaal restaurant en een boodschappendienst, en een gevarieerd aanbod van informatieve, recreatieve en vormende activiteiten, waarbij telkens de ‘ontmoeting met de andere’ centraal staat.

Vrijwilligers vormen één van de basispijlers van onze organisatie. LDC d' Ontmoeting engageert zich dan ook om je als vrijwilliger te ondersteunen en een opdracht te bieden die past bij je motivatie, interesse, capaciteiten en talenten - van praktisch de handen uit de mouwen steken, activiteiten organiseren, workshops begeleiden tot beleidsondersteunend advies geven. Minstens 4 keer per jaar organiseren we activiteiten en vormingen voor al onze vrijwilligers. Je komt bij ons terecht in een tof vrijwilligersteam!

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.