Labolobo vzw

Dansettestraat 47
1090 Brussel
02 427 77 10
info@labolobo.eu
www.projectma.eu

Locatie Labolobo vzw

Over Labolobo vzw

Intergenerationele workshops in goede banen leiden

Met het project MA organiseert Labolobo vzw intergenerationele ontmoetingen tussen naburige instellingen (scholen, woningen, culturele centra …) met artistieke en recreatieve activiteiten.

De workshops, zowel voor senioren als voor jongeren, zijn in kleine groepjes en op wekelijkse basis. De bijeenkomsten worden een gewoonte voor de deelnemers met het oog op de totstandkoming van diepe en blijvende banden.

Voor het brei-atelier is men dringend op zoek naar iemand die de workshops kan omkaderen. Je hoeft niet meteen te kunnen breien, maar interesse voor solidariteit tussen jong en oud, en een klein beetje organisatietalent is voldoende.

Het breiatelier vindt plaats op donderdagen (van 15u30 tot 17u) met de kinderen van de Ecole Sacré-Coeur en Heilig Hart school (Jette) en de residenten van het tehuis Home Castel.

Spring gewoon eens binnen tijdens één van de breiateliers of één van de andere activiteiten voor een kennismaking met Project MA, want iedereen kan er met zijn talent terecht:

* Tekenatelier in Home Castel (do. 15u30-17u)

* Studie in Ecole Sacré Coeur : residenten van Home Castel komen naar de school en helpen in de studie (do. 15u30-17u)

* Op dinsdagen (8u30-10u) komen peuters naar het tehuis Home Castel (Jette) voor yoga, of om te spelen of te lezen met de residenten. Dit is voorlopig een Franstalig atelier. Met Nederlandstalige vrijwilligers wil men dit concept ook in Nederlandstalige scholen doen.

Contacteer Giulia of Steven van Labolobo voor een afspraak:

info@labolobo.eu of 02/427 77 10

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.