Koor&Stem vzw

Zirkstraat 36
2000 Antwerpen
03 237 96 43
info@koorenstem.be
www.koorenstem.be

Locatie Koor&Stem vzw

Over Koor&Stem vzw

Koor&Stem ondersteunt iedereen die zingt, brengt zingende mensen samen, promoot het koorleven en doet dat met een brede maatschappelijke blik. Koorwerking is de basis. Allerlei initiatieven – dirigentenopleidingen, zangweekends, repertoireworkshops, het runnen van een bibliotheek, organisatorisch advies, artistieke koorcoaching – helpen koren en zangers om beter te zingen en om dat met nog meer plezier te doen. Alle genres komen aan bod: oude muziek, koorklassiekers, volksmuziek, hedendaags, vocal pop, ...

Koor&Stem heeft een gericht aanbod voor kinderen (zangweken en zangdagen voor kinderen, festivals ...) en het basisonderwijs, waaronder ons project Doewap voor zingen op de lagere school en verschillende educatieve uitgaven. Ook projecten voor jongeren en jeugdkoren, met nationale en internationale podiumkansen voor het grijpen, zitten in ons aanbod.

Koor&Stem zet ook in op de sociale dimensie van zingen: bijvoorbeeld via het project De Stem van ons Geheugen bieden we een aangepaste ondersteuning voor wie zich wil engageren om met mensen met dementie te zingen.

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.