Inloophuis 't moNUment

Lijsterstraat 2
2800 Mechelen
0477969937
dementie@mechelen.be
https://www.mechelen.be/tmonument-inloophuis

Koepelorganisatie: Inloophuis 't moNUment

Over Inloophuis 't moNUment

Word je geconfronteerd met dementie bij je partner of familie? Ben je op zoek naar hulp en informatie, maar weet je niet waar te beginnen? Kom naar ’t moNUment, het contactpunt voor personen met dementie en hun mantelzorgers.

Inloophuis ’t mo(NU)ment biedt informatie over het lokale zorgaanbod, ondersteuningsinitiatieven en participatie- en ontmoetingsmogelijkheden rond dementie.

inloophuis

’t moNUment is een inloophuis. Dat wil zeggen dat je tijdens de openingsuren altijd welkom bent. Je kan dus gewoon langskomen zonder dat je daar vooraf een afspraak voor moet maken. Voor langere wegwijsgesprekken kan je vooraf een afspraak maken

informatiepunt

In ’t moNUment kan je altijd terecht om vragen te stellen. Er is altijd iemand aanwezig die je vragen kan beantwoorden of die je doorverwijst naar organisaties of andere hulpverleners die je kunnen verder helpen. Zo zorgen we ervoor dat je snel de weg vindt naar de juiste hulpverlening of dementievriendelijke initiatieven.

ontmoetingspunt

’t moNUment is ook een ontmoetingsplaats voor personen met dementie en hun mantelzorgers. Je ontmoet er lotgenoten waarmee je jouw verhaal kan delen of gewoon op een ontspannen manier kan bijpraten.

Vacatures van Inloophuis 't moNUment