i-mens Afdeling Tienen

Minderbroedersstraat 30
3300 Tienen
016 78 16 57
felix.francois@i-mens.be
https://www.i-mens.be/

Koepelorganisatie: i-mens

Locatie i-mens Afdeling Tienen

Over i-mens Afdeling Tienen

i-mens, een voorname speler op de Vlaamse thuiszorgmarkt, heeft naast haar professionele dienstverlening ook een sterk uitgebouwde vrijwilligerswerking, waarbij vrijwilligers instaan voor oppas bij en vervoer van hulpbehoevenden:

  • Dagoppas: in de voormiddag, namiddag of vroege avond gezelschap en/of toezicht houden, babbeltje slaan, koffie drinken, wandelingetje maken, boodschappen doen, ev. maaltijdbegeleiding en ondersteuning bij toiletbezoek.
  • Nachtoppas: inslaapnachten waarbij de vrijwilliger ondersteuning biedt bij het slapengaan, een wakend oog & zorgzame aanwezigheid tijdens de nacht, en ev. hulp of ondersteuning bij het toiletbezoek.
  • Vervoersdienst niet-dringend, zittend & medisch vervoer van hulpbehoevenden

Door een goede samenwerking met andere diensten in de thuiszorg wil men meewerken aan de realisatie van zorg op maat, voor elke cliënt, met respect voor zijn eigen waardigheid en keuzevrijheid.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, zijn we continu op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Voel je je geroepen om hieraan jouw steentje bij te dragen? Neem vrijblijvend contact met ons op; wij geven je graag wat meer info!


Vacatures van i-mens Afdeling Tienen