Holebihuis Vlaams-Brabant

Diestsesteenweg 24
3010 Leuven
016 60 12 63
hallo@holebihuis.be
http://www.holebihuis.be

Koepelorganisatie: çavaria

Locatie Holebihuis Vlaams-Brabant

Over Holebihuis Vlaams-Brabant

Holebihuis Vlaams-Brabant is het open huis voor seksuele oriëntatie en genderidentiteit.

Ons huis ondersteunt onze vrijwilligers en aangesloten verenigingen in de regio Vlaams-Brabant bij het realiseren van hun doelstellingen. Samen met hen versterkt ze individuen om hun seksuele oriëntatie en genderidentiteit positief te beleven. We verruimen de maatschappelijke kijk hierop via sensibilisering en acties.

Kerntaken

  • De onderlinge samenwerking van alle aangesloten verenigingen van de provincie Vlaams-Brabant willen we zoveel mogelijk stimuleren en inspireren. Het Holebihuis Vlaams-Brabant is bovendien een echte ontmoetingsplaats en zorgt ervoor dat onze groepen een dak boven het hoofd hebben. We bieden onze infrastructuur en steun aan waar nodig.
  • We werken aan het welzijn van holebi’s en transgenders in onze provincie door het beleid te ondersteunen, acties te voeren, of samen te werken met andere thema-organisaties.
  • Onze kennis en ervaring willen we ter beschikking stellen, door te fungeren als een centraal contact- en informatieknooppunt voor de holebigemeenschap.
  • Door frequente contacten met provinciale, stedelijke en andere overheden sporen we hen aan om een concreet holebi- en transgenderbeleid uit te werken.

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.