Het GielsBos

Vosselaarseweg 1
2275 Gierle (Lille)
014 60 12 11
Vrijwilligerswerk@hetgielsbos.be
http://www.het-gielsbos.be

Locatie Het GielsBos

Over Het GielsBos

HET GIELSBOS, GEDREVEN DOOR BUITENGEWONE MENSEN

Het GielsBos biedt ondersteuning aan personen met een (verstandelijke) beperking en hun gezin. Zij kunnen bij ons terecht voor verblijf, dagopvang, begeleiding en behandeling. We werken vraaggestuurd en zoeken voor iedere cliënt naar een ondersteuning op maat. Ook organisaties, scholen en verenigingen kunnen bij ons terecht voor deskundig advies of zij kunnen gebruik maken van onze infrastructuur.

MEER DAN EEN PLEK OM TE WONEN

311 cliënten mogen met recht en reden Het GielsBos hun thuis noemen: ze wonen hier, en genieten van een brede waaier aan activiteiten en begeleidingsvormen. Onze diensten staan ook open voor mensen met een (vermoeden van) een beperking die thuis wonen, maar op zoek zijn naar gerichte ondersteuning. Dit kan zowel dagopvang als begeleiding betekenen, thuis of op verplaatsing.

VRIJWILLIGERSWERK, MEER DAN DE MOEITE WAARD

Dit alles kunnen we realiseren dankzij onze medewerkers en zeker en vast ook dankzij onze vrijwilligers. Momenteel mogen we beroep doen op een 215 vrijwilligers die op regelmatige basis hun steentje bijdragen. Zij geven onze cliënten een extraatje dat voor hen net het verschil maakt.

Heb je ook interesse om vrijwilligerswerk te doen? Informeer vrijblijvend bij Liesbeth Geudens, onze vrijwilligerscoördinator, op liesbeth.geudens@hetgielsbos.be of neem een kijkje op onze website www.hetgielsbos.be.

Vacatures van Het GielsBos