Het Balanske

Halensebaan 2
3390 Tielt-Winge
016639021
info@balanske.be
www.balanske.be

Locatie Het Balanske

Over Het Balanske

Gezinsactiviteitencentrum Het Balanske wil in de eerste plaats een plek zijn waar ouders met een kind met een beperking steun kunnen vinden. Dit onder andere door een waaier aan initiatieven en activiteiten aan te bieden, maar ook door een plek te zijn waar verschillende gezinnen elkaar kunnen ontmoeten op verschillende tijdstippen. Ze kunnen bij elkaar komen voor vorming, een babbel, een kop koffie ….

Kinderen en jongeren met een beperking kunnen bij Het Balanske terecht voor een verschillende activiteiten; snoezelen, watersnoezelen, cybersnoezelen, vakantiewerking, omnisport, muzieklessen, dans- en crea-ateliers, Leren Spelen, vrijetijdstrajectbegeleiding, United by Wheels, enz. De allerkleinsten kunnen bij de spelnamiddagen van Lillebie terecht. Jongeren en volwassenen met een beperking kunnen ook bij het Balanske terecht bij o.a Club SOS of Move!

We zoeken heel wat geëngageerde vrijwilligers die in één of meerdere van onze diensten willen meewerken: als animator, begeleider, kookouder, projectmedewerker, enz. Alle hulp is welkom!

Vacatures van Het Balanske