Groep Ubuntu

Blokkestraat 29a
8500 Kortrijk
056/646062
info@groepubuntu.be
http://www.groepubuntu.be

Locatie Groep Ubuntu

Over Groep Ubuntu

Groep Ubuntu gaat als sociale netwerkorganisatie net die stap verder. Wij verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. We gaan voor niks minder dan een gewaardeerde plek in de samenleving, dat doen we door hen te versterken. Vanuit een actief luisteren naar hen en hun netwerken zoeken we samen naar unieke, creatieve antwoorden. Echt, maar dan ook echt maatwerk.

Mensen sterker maken maakt ook ons sterker. We worden algemeen erkend en gewaardeerd voor onze agogische kennis en onze uitgebreide expertise zowel op vlak van cognitieve training als onze aanpak rond wellbeing. Sterke inhoud en een warme aanpak voor de beste kwaliteit van leven.

Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren we en voor mensen met een (vermoeden van) beperking en voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan. Anders en sector overschrijdend. We zoeken naar een kruisbestuiving over sectoren heen en in verbinding met de buurt. We vinden het immers heel normaal dat echt iedereen de kans krijgt om bij te dragen aan een warme, solidaire leefomgeving.

Vacatures van Groep Ubuntu