Fietsencentrum Mobiel, dienst educatie

Min. Tacklaan 57
8500 Kortrijk
0483 117 189
educatie@mobiel.be
http://www.mobiel.be/nl/activiteiten

Koepelorganisatie: Fietsencentrum Mobiel

Locatie Fietsencentrum Mobiel, dienst educatie

Over Fietsencentrum Mobiel, dienst educatie

Iedereen op de fiets!

Wij organiseren dag in dag uit verschillende activiteiten en innoverende diensten die het fietsgebruik promoten, de fietscultuur stimuleren en het fietsen makkelijker maken. Met ons aanbod bieden we enerzijds een antwoord op mobiliteitsvraagstukken in Kortrijk en anderzijds extra troeven voor het toerisme in de Leiestreek.

We hebben een uitgebreid aanbod huurfietsen en knappen oude fietsen op tot kwaliteitsvolle tweedehands fietsen die we opnieuw verkopen.

We bieden waardevolle diensten en infrastructuur aan zoals het fietspunt, een bewaakte fietsenstalling, openbare fietspompen en nog veel meer.

Studenten kunnen een studentenfiets huren, bedrijven een bedrijfsfiets, pendelaars een Blue-bike. Er zijn fietsen voor mindervaliden, ouders met jonge kinderen, transportfietsen, fietsen voor feesten, etc.

Fietseducatie

Met onze verschillende educatieve activiteiten willen we de fietscultuur in onze regio en ver daarbuiten stimuleren. Om onze lesgever(s) te ondersteunen werken wij met vrijwilligers. Wij geven iedereen de kans om mee te helpen. Er is dus geen enkele voorkennis vereist. De enige voorwaarde is dat je kan fietsen en het ook graag doet.

Neem contact op via educatie@mobiel.be voor meer info of bekijk onze openstaande vacatures.

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.