De Winning maatwerk

Sint-Ferdinandstraat, 1 1
3560 Lummen
013531159
info@dewinning.be
www.dewinning.be

Over De Winning maatwerk

De Winning? Wie zijn wij ...

De Winning is een sociale, inclusieve onderneming. We streven naar een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen. Wij zijn er ook voor mensen met een verstandelijke beperking, met psychosociale problemen, met een taalachterstand … Kortom, iedereen die niet zomaar op de reguliere arbeidsmarkt terechtkan. Maar wel bij ons.

Wat doen we ? Onze activiteiten spitsen zich toe op natuur- en groenbeheer, biologische land- en tuinbouw, voeding en distributie, en horeca. Daarin stellen we 350 contractuele medewerkers, 40 arbeidszorgmedewerkers en 100 personen in opleidingstrajecten tewerk. We begeleiden en coachen hen, zodat ze hun talenten en arbeidskansen ontplooien.

Natuur en groen
De medewerkers van onze afdeling Natuur & Groen steken de handen uit de mouwen in de buitenlucht. Ze onderhouden parken, leggen fiets- en ruiterpaden aan, zaaien de mooiste bloemenweiden, vellen ongewenste exoten, maar geven ook advies en maken ontwerpen. Dat doen ze in opdracht van gemeenten en provincies, bosgroepen en natuurverenigingen, bedrijven en particulieren. Professioneel, ecologisch en duurzaam. Hun uitvalsbasissen vind je in Lummen, Hechtel-Eksel, Genk en Kortenaken.

Talea
De coöperatieve vennootschap Talea is een spin-off van De Winning. Talea ontwerpt, creëert en verzorgt budgetvriendelijke en kwalitatieve bedrijfsomgevingen met de natuur als ultieme inspiratiebron. Een professioneel bedrijf met een duurzame activiteit.

Landbouw en voeding en duurzame horeca
Op ons biologische land- en tuinbouwbedrijf in Lummen melken onze medewerkers de koeien en telen ze wel 60 soorten groenten en fruit. De opbrengst verwerken we zelf in onze keuken en bakkerijen tot lekkere groentetaarten, soep, ijs, confituur, pizza’s, stoofvlees, en veel meer. Onze merknaam KarWij garandeert duurzame, eerlijke, integere en gezonde voeding.

We houden het aantal schakels tussen ons en onze klanten zo laag mogelijk. Een korte, rechte lijn van onze boerderij naar de bakkerij of de keuken, en zo naar onze eigen hoevewinkel en onze vier bistro’s. Met onze catering leveren we verse soep of gezonde broodjes aan scholen, bedrijven of gemeenten, en we cateren recepties en vergaderingen.

Met een bezoekje aan een van onze bistro’s of hoevewinkel kan je genieten van lekkere producten en gerechten én van de wetenschap dat je met elke hap bijdraagt aan meer kansen voor meer mensen. Smaakt dat naar meer? Breng dan zeker ook een bezoek een van onze andere horecazaken!

Vacatures van De Winning maatwerk