De Poel vzw

Bosstraat 84
1703 Schepdaal
02 451 53 50
administratie@vzwdepoel.be
http://www.vzwdepoel.be/

Koepelorganisatie: VAPH

Locatie De Poel vzw

Over De Poel vzw

Wij zijn een centrum voor Persoonsgerichte Ondersteuning aan Volwassenen met een beperking.

Gestart in 1976 in een oude gemeenteschool met 4 personeelsleden en 10 cliënten, is De Poel momenteel uitgegroeid tot een organisatie die 200 volwassenen met een beperking ondersteunt en daarvoor kan rekenen op de dagelijkse inzet van ruim 100 personeelsleden.

Het jaar 2017 kondigt zich aan als een jaar van verandering en vernieuwing. Zo is er de nieuwe reglementering op het vlak van persoonsvolgende financiering, waarbij de overheid de zorgvrager centraal stelt en hem/haar voorziet van de financiële middelen om zorg in te kopen bij voorzieningen als de onze. Gelijklopend met de voorziene transitieperiode (tot 2020) willen we onze voorziening en inhoudelijk dienstenaanbod in de volgende jaren vernieuwen en optimaliseren.

Dit betekent, voor onze dagcentra, de verdere uitbouw van zorg en persoonlijk ontwikkelingspad op maat van elke cliënt. Hierbij voorzien we in arbeidsontwikkeling, in algemene en specifieke vormingstrajecten en in gespecialiseerde wellness faciliteiten. Voor onze wooncentra willen we meer mogelijkheden voorzien om korte én langere woonoplossingen te kunnen aanbieden in nauw overleg met het persoonlijk netwerk en op het ritme van de noden van de zorgvrager.


Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.