DE KLEPPE

Everbeekplaats 4
9660 Brakel
055/42.37.53
info@dekleppe.be
www.dekleppe.be

Koepelorganisatie: De Overmolen vzw

Locatie DE KLEPPE

Over DE KLEPPE

De Kleppe is een oud kloosterdomein in de Vlaamse Ardennen, dat werd omgevormd tot een aangenaam vakantieverblijf voor mensen die fysiek, mentaal, financieel of sociaal kwetsbaar zijn.

Iedereen heeft nood aan vakantie. Dan kan je even ontsnappen aan de dagelijkse routine, je zorgen even loslaten, je krijgt wat extra zuurstof en energie om eens stil te staan bij het leven of na te denken over nieuwe stappen die je wil zetten. Voor mensen die veel zorg nodig hebben, in armoede leven of een beperking hebben, zijn er weinig vakantiecentra waar ze gemakkelijk terechtkunnen.

De Kleppe is een plek waar ze wel terecht kunnen. Dit vakantiecentrum biedt aangepaste, comfortabele en betaalbare infrastructuur, er zijn activiteiten met dieren en in de natuur, het is een plek om tot rust te komen.

Het begrip inclusie wordt er dagelijks in de praktijk gebracht. Bezoekers, vrijwilligers, personeelsleden, de medewerkers die er werkervaring opdoen … iedereen is gelijkwaardig en iedereen is welkom. Elke bezoeker krijgt er een volwaardige plek en er wordt samen tijd gemaakt om naar elkaar te luisteren. Daarbij is het uitgangspunt dat elk individu talenten heeft, en dat iedereen van iedereen kan leren.

Vacatures van DE KLEPPE