De Dennen

Nooitrust 18
2390 Westmalle
03/380.15.30
vrijwilligers@dedennenvzw.be
www.dedennen.be

Locatie De Dennen

Over De Dennen

In een groene, bosrijke en rustgevende omgeving bieden wij hulp- en dienstverlening op maat aan voor ouderen:

  • een gespecialiseerde ziekenhuisafdeling voor revalidatie (Sp psychogeriatrie)
  • een woonzorgcentrum (rusthuis en rust- en verzorgingstehuis)
  • assistentiewoningen

Alle afdelingen zijn gelegen in een comfortabel gebouw te midden van de natuur. De revalidatieafdeling, het rusthuis en het rust- en verzorgingstehuis zijn via aangename wandelgangen met elkaar verbonden.

Sp psychogeriatrie is een ziekenhuisafdeling hoofdzakelijk gericht op revalidatie. Hier verblijven 38 ouderen voor korte tijd. De doelstelling is, na herstel, terug te keren naar huis. Indien nodig wordt er begeleiding voorzien voor definitieve plaatsing.

Het rusthuis biedt plaats aan 37 ouderen die geringe lichamelijke verzorging nodig hebben en nog valide of semivalide zijn.

Ons rust- en verzorgingstehuis bestaat uit verschillende afdelingen. Voor 70 ouderen met dementie hebben wij vier afdelingen waar zij kunnen verblijven. Voor zorgbehoevende ouderen die geen dementie hebben, is er een aparte afdeling van 18 kamers voorzien.

De 45 assistentiewoningen zijn verdeeld in vier gebouwen over een gelijkvloers en een verdieping. De indeling van elke flat is wat verschillend, maar ze zijn allen modern en volledig ingericht. De residenten in de assistentiewoningen wonen volledig zelfstandig en kunnen indien gewenst beroep doen op de gewenste thuiszorg of andere diensten van het woonzorg- en revalidatiecentrum. Via een oproepsysteem kunnen de residenten in geval van nood, een beroep doen op de medewerkers van het woonzorgcentrum.

Vacatures van De Dennen