De Bron

Godveerdegemstraat 69
9620 Zottegem
09 364 89 08
admin.debron@sezz.be
http://www.DeBronZorgtVoorU.be

Over De Bron

Het dagverzorgingscentrum (DVC) De Bron, Godveerdegemstraat 57 te Zottegem, richt zich tot senioren en hulpbehoevenden die overdag opvang en begeleiding nodig hebben. Door ondersteuning van de mantelzorg (partner, familie, vrienden en buren) draagt het zorgteam van het DVC ertoe bij dat deze personen langer thuis kunnen blijven wonen.

Het woonzorgcentrum (WZC) De Raeve, Heldenlaan 72 te Zottegem, wordt sinds oktober 2010 uitgebaat door vzw De Bron. Er krijgen momenteel 35 valide en zorgbehoevende senioren de beste zorgen, ongeacht hun filosofische, godsdienstige of politieke overtuiging. Het WZC beschikt over een- en tweepersoonskamers en richt zich zowel naar mannen, vrouwen als echtparen.

De zorgstudio’s van De Bron bieden dag- en nachtopvang aan personen waarvoor thuis (tijdelijk) niet meer aan de zorg kan voldaan worden of waarvan de mantelzorger nood heeft aan wat rust. Een zorgstudio is een huiselijk ingerichte flat, waar alle nodige aanpassingen aanwezig zijn om de beste zorgen toe te dienen. In de zorgstudio is ook ruimte voor een inwonende partner of familielid.

Eind 2014 werden de werken aangevat voor de bouw van een gloednieuwe woonzorgcampus die plaats zal bieden aan een modern woonzorgcentrum, een dagverzorgingscentrum en een groep van assistentiewoningen.

Vacatures van De Bron