CAW Oost-Brabant

Redingenstraat 6
3000 Leuven
016 21 01 66
communicatie@cawoostbrabant.be
http://www.cawoostbrabant.be

Koepelorganisatie: SOM

Locatie CAW Oost-Brabant

Over CAW Oost-Brabant

“Be kind. Always. Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about”

Dat is de essentie van CAW. Dat wij wéten, uit ervaring, dat iedereen ooit wel eens op een bepaald moment in zijn of haar leven tegenslag moet overwinnen. Sommigen zelden, anderen permanent. Misschien is het armoede, misschien zijn het relationele problemen, misschien agressie, misschien een afhankelijkheidsprobleem. Soms is het zichtbaar, maar vaker nog overkomt het mensen met wie het schijnbaar goed gaat.

Dat is de sterkte van CAW. Dat wij dat zien. Dat wij de problemen kennen, maar ook de oplossingen. Samen met de sterktes en de waardigheid van onze cliënten. En we strijden om net die kwaliteiten te ondersteunen en te versterken.

Wij zien dingen die de samenleving vaak niet ziet. Niet wil zien. We zijn de motor achter veel actie. Achter structurele initiatieven rond mentale problemen, slachtofferschap, integratie, armoede en zoveel meer. De drijvende kracht achter zoveel individuele verhalen van moed, vechtlust en doorzetting.

Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) Oost-Brabant is een onafhankelijke welzijnsorganisatie in de regio Leuven, Diest, Tienen en Aarschot.

We zijn een gastvrij aanspreekpunt zijn waar alle inwoners van de regio terecht kunnen met hun vragen en problemen: mensen op zoek naar informatie, advies, steun, begeleiding, tijdelijke huisvesting,… Wij helpen bij het ontrafelen van het probleem en gaan samen op zoek naar een gepaste oplossing.

CAW Oost-Brabant werkt voor heel het gebied Oost-Brabant. In onze residentiële werkingen kunnen inwoners uit heel Vlaanderen en Brussel terecht. Onze organisatie telt zo’n 200 medewerkers en meer dan 200 vrijwilligers.

Vacatures van CAW Oost-Brabant