CAW Boom Mechelen Lier

Maurits Sabbestraat 119
2800 Mechelen
015 695 695
vrijwilligers@cawboommechelenlier.be
www.cawboommechelenlier.be

Locatie CAW Boom Mechelen Lier

Over CAW Boom Mechelen Lier

Een Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) biedt deskundige hulpverlening aan mensen met vragen en problemen. Een CAW streeft ernaar om mensen sterker te maken.

We bieden laagdrempelige, toegankelijke en kwaliteitsvolle hulpverlening aan iedereen, bij elke welzijnsvraag.

Er zijn 11 CAW’s in Vlaanderen. Zo kan iedereen in zijn eigen regio, in zijn eigen CAW terecht met vragen. Een CAW is een vzw die gedeeltelijk overheidssubsidies ontvangt.

CAW Boom Mechelen Lier is actief in de drie zorgregio’s Boom, Mechelen en Lier. De hoofdzetel is in Mechelen. We hebben een onthaal in Boom, Mechelen, Lier, Heist-op-den-Berg en Willebroek. Iedereen met een welzijnsvraag kan daar terecht.

CAW Boom Mechelen Lier is er voor elke vraag, voor iedereen

Heb je persoonlijke problemen of zijn er moeilijkheden in je gezin, familie of omgeving? Dan kan je terecht bij CAW Boom Mechelen Lier. Het aanbod van het CAW is uitgebreid. Enkele gesprekken of een langdurige begeleiding, opvangmogelijkheden, slachtofferhulp, het JAC voor jongeren, woonbegeleiding,… Elke situatie is verschillend, iedereen heeft andere noden. Het CAW is er voor iedereen. Je vindt ons volledig hulpaanbod op www.cawboommechelenlier.be

Vacatures van CAW Boom Mechelen Lier