Buddynamic

Maesstraat 89
1190 Vorst
0474 97 58 99
brussel.buddynamic@buddywerking.be
http:/www.buddywerking.be

Koepelorganisatie: Buddywerking Vlaanderen via CGG Brussel

Locatie Buddynamic

Over Buddynamic

Buddynamic zoekt buddy’s

Jouw profiel

Heb je een hart voor mensen met een psychische kwetsbaarheid? Spreekt de rol van vrijetijdsmaatje je wel aan? Ben je geboeid door mensen en wil je graag in de ontmoeting met de ander je eigen blik op het leven verruimen?

Spring dan eens binnen bij Buddynamic, Buddywerking Brussel.

Jouw taak

Bij Buddynamic staat de ontmoeting centraal. Buddynamic wil ondersteuning bieden aan mensen met een psychische kwetsbaarheid die het moeilijk hebben om aansluiting te vinden bij anderen in de samenleving. Daarvoor doet Buddynamic beroep op vrijwilligers.

Enkele keren per maand gaan jullie samen op stap in een ongedwongen sfeer. De markt afschuimen, een wandeling of fietstochtje maken, een concert, theater- of filmvoorstelling meepikken, een terrasje doen, een tentoonstelling bezoeken … kortom, samen genieten van je vrije tijd en natuurlijk hoort daar ook een gezellige babbel bij.

Wat bieden wij

Buddynamic is een project van CGG Brussel en maakt deel uit van Buddywerking Vlaanderen. We bieden een forfaitaire onkostenvergoeding en individuele coaching. We organiseren ook activiteiten en ondersteunende bijeenkomsten met collega-buddy’s.

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.