Brownies&downieS Baarle

Molenstraat 5
2387 Baarle-Hertog
014890226
info@browniesanddowniesbaarle.be
www.browniesanddowniesbaarle.be

Koepelorganisatie: Brownies&downieS

Locatie Brownies&downieS Baarle

Over Brownies&downieS Baarle

Brownies&downieS biedt mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om in een professionele, ambachtelijke en gastgerichte horecaonderneming ervaring op te doen.

Werken bij Brownies&downieS is voor mensen met een verstandelijke beperking een uitdagende manier om zich verder te ontwikkelen. Vaak kan iemand meer dan in eerste instantie van hen wordt verwacht. De motivatie is enorm en iedereen wordt vrolijk van zo veel enthousiasme. Simpele, maar effectieve aanpassingen in de werkomgeving zorgen ervoor dat de bijzondere medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Naast het creëren van perspectief voor bijzondere medewerkers, wordt veel energie gestoken in de kwaliteit van de keuken. Door ambachtelijke gerechten te serveren maar ook met extra’s als een high tea of high wine. En alles vers gemaakt, van de mayonaise tot de bouillon. De combinatie van ambachtelijke kwaliteit, lokale verbondenheid en unieke service van de bijzondere medewerkers zorgt voor een unieke horecabeleving.

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.