BlinkOut vzw

Tichelrij 7
9000 Gent
0469129454
maaike@blinkout.be
blinkout.be

Koepelorganisatie: BlinkOut vzw

Over BlinkOut vzw

Onze missie

BlinkOut sloopt overal waar we komen, met zachte kracht, onzichtbare drempels tussen mensen. Drempels die echte verbinding in de weg staan. Vanuit de expertise van mensen met onzichtbare drempels wordt de samenleving toegankelijker.

Onze visie

Vertrekkende vanuit de veerkracht die nodig is om vanuit kwetsbaarheid en kwetsbare momenten de wereld in te stappen, faciliteert BlinkOut een plek en methodiek waar die veerkracht echt gezien wordt. We geven een stem aan al die kwetsbare krachtige mensen en distilleren vanuit hun perspectief antwoorden op maatschappelijke uitdagingen zoals toegankelijkheid en inclusie, maar ook stress, overprikkeling en eenzaamheid.

Concreet

We gaan aan de slag met onzichtbare drempels.

We bieden een centrale plek in de binnenstad waar rust, stilte en zijn primeert. Een vrijwilligers- en professionele werking opzetten die mensen tot zichzelf laat komen, van binnenuit laat stralen.

Jongeren, kwetsbare groepen of mensen in een moeilijke periode versterken door het inzicht in zichzelf en hun omgeving te vergroten en hen tools te geven om te communiceren over hun noden en hun sterktes. We organiseren workshops, groepssessies en ontmoetingsmomenten.

De maatschappij informeren, inspireren en sensibiliseren door een inhoudelijk aanbod voor scholen, bedrijven en andere organisaties.

Vacatures van BlinkOut vzw