Beleef Laos

Diestersteenweg 28/1
3510 Kermt
0473 70 68 12
info@beleeflaos.be
http://www.beleeflaos.be

Koepelorganisatie: Laat Laos Leren

Locatie Beleef Laos

Over Beleef Laos

Beleef Laos is de vrijwilligersvereniging van Laat Laos Leren, een organisatie die zich inzet voor onderwijsprojecten in Laos. Laat Laos Leren heeft al heel wat ervaring met het uitvoeren van projecten en heeft al schoolinfrastructuur voorzien voor meer dan 1200 kinderen.

Voor onze partner in Laos zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor volgende taken:

  • Engelse les geven
  • Constructie en renoveren van scholen
  • Sociaal ondernemen
  • Capaciteitsopbouw

Onze missie is mensen samenbrengen om hun “menselijkheid” te delen. Wij willen jullie de kans geven om Laos te ontdekken en te ervaren. Dit kan alleen door mee te draaien in het dagelijks leven van de Laotianen. De expertise van Beleef Laos is enorm. Samen met ons plaatselijk team zorgen wij ervoor dat jij de kans krijgt om Laos echt te leren ontdekken weg van de platgetreden paden.

"Small but beautiful"
Wij zijn trots op onze aanpak. Beleef Laos is geen doorsnee vrijwilligersorganisatie maar een VZW in de letterlijke betekenis van het woord. Wij zijn enkel actief in de mede door ons gefaciliteerde projecten, hebben zelf onze partnerorganisatie opgericht en werken niet samen met plaatselijke commerciële aanbieders. Op die manier garanderen wij een duurzame impact.


Over Laos wordt weleens gezegd dat het is zoals Thailand 50 jaar geleden was. Laos is dan ook het meest ongerepte en minst bezochte land in Zuidoost Azië. Laos heeft geen toeristische top attracties zoals zijn grote buren Thailand, Vietnam of Cambodja. Wat Laos wel heeft is authenticiteit. Je kunt er nog veel ontdekken en de bevolking leeft nog voor een groot deel met van wat zij zelf voortbrengen. Kortweg: Laos is een unieke ontdekking voor ieder van ons die houdt van een avontuur, weg van de platgetreden paden.

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.