Autis-Tic

Opoeterseweg, 43 43
3680 Maaseik
0468171215
frank@autis-tic.be
www.autis-tic.be

Locatie Autis-Tic

Over Autis-Tic

Een aantal super vrienden hebben de stap gezet om deze informatieve website en facebook groep te starten met als doel: INFORMEREN over Tourette en Autisme.

Waarom deze combi? We zien heel vaak dat bij mensen met de diagnose Autisme ook tics voorkomen (cijfers in de US spreken zelfs over 20% en soms meer). Toch wijst de praktijk uit dat men snel stopt na een diagnose Autisme en men niet verder onderzoekt vanwaar de tics eigenlijk komen. In heel wat gevallen ligt er Tourette aan de basis bij deze mensen.

We willen dus eigenlijk onze leden informatie bieden over beiden: Tourette EN Autisme.

Autis-Tic brengt mensen samen! Kijk even op onze events pagina voor een bijeenkomst bij jou in de buurt! Deze zijn toegankelijk voor iedereen met Autisme en/of Tourette.

Autis-Tic verzorgt lezingen voor scholen, instellingen, jeugdbewegingen, sportclubs, verenigingen en bedrijven. Heb je nood aan een workshop of infosessie over Autisme en/of Tourette, neem dan contact met ons op!

Autis-Tic is actief op Social Media, check zeker onze open pagina op facebook of wordt lid van onze besloten groep. Ook voor jongeren en jong-volwassenen hebben we een besloten jongeren groep. Je kan ons ook terugvinden op Twitter en Instagram.

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.