Ann De Roeck

Lindestraat 213 213
9470 Denderleeuw
0496973917
dierbaarnatuurlijk2@gmail.com

Locatie Ann De Roeck

Over Ann De Roeck

U n i e k I n B e l g i e

SOCIALE & SOLIDAIRE OPVANG VOOR DIEREN

ism onder andere Straathoekwerk
Dierbaar Natuurlijk vzw is de eerste sociale opvang in België. Wij vangen dieren op vanaf 1,5€ per dag. De prijs wordt aangepast volgens het inkomen van het baasje en zijn gezin. Daarom zijn wij ook solidair. Mensen met een hoger inkomen betalen mee voor mensen die het niet breed hebben.

Dieren kunnen bij ons verblijven voor korte en lange periodes. Mensen die het financieel moeilijk hebben en aan de rand van de maatschappij leven met weinig menselijke contacten, hebben niet veel alternatieven dan hun dier naar het asiel te brengen of doorgeven / verkopen. Als ze bv voor een paar weken of langer naar een instelling moeten, of een gevangenisstraf moeten uitzitten, of zich moeten laten opnemen in een ziekenhuis en/of revalidatiecentrum, zien ze hun dier hierna niet meer terug. En dat in een periode dat ze het al zwaar hebben gehad en nog hebben. Door Dierbaar Natuurlijk vzw kunnen ze na die periode hun dier weer komen halen en samen weer verder gaan.

Er wordt oa samengewerkt met Straathoekwerk Gent, maar ook particulieren hebben de weg naar ons gevonden.

Ook mensen die op reis gaan of even niet voor hun beestje kunnen zorgen, bv druk weekend door trouwerij, kunnen hun hond of kat met een gerust hart bij ons achter laten.

Vacatures van Ann De Roeck