AAP vzw

Kapelstraat 35
2070 Zwijndrecht
03/8877221
liesbeth@aapvzw.be
www.aapvzw.be

Locatie AAP vzw

Over AAP vzw

AAP vzw zet zich in voor het verhogen van het welzijn van mens en dier. In onze projecten staat de relatie tussen mens en dier centraal. We matchen plusbaasjes aan huisdieren uit de buurt. Het plusbaasje zorgt overdag voor het huisdier van iemand die daar geen tijd voor heeft omdat hij of zij bv aan het werk is. Het huisdier krijgt meer zorg en aandacht. Het plusbaasje krijgt aaibaar gezelschap, meer beweging en meer sociaal contact. Een win dus voor alle betrokkenen.

Daarnaast leiden we baasjes met hun hond of kat op om naar woonzorgcentra of therapeutische centra te gaan. We verzorgen tot slot ook lezingen en workshops over welzijn van dier en mens en geven educatieve sessies voor kinderen in lagere scholen.

In elk van deze projecten geloven we er bij AAP in dat zowel mensen als dieren een positieve persoonlijke en sociale impact zullen ervaren en gelukkiger worden door dieren laagdrempelig in te zetten.

We zijn bij AAP vzw altijd op zoek naar lieve plusbaasjes om voor huisdieren te zorgen. Ben je of ken je iemand met een hart voor dieren? Woon je in Antwerpen stad of één van de Antwerpse districten? En ben je 18 jaar of ouder? Meld je dan zeker aan als plusbaasje bij AAP vzw.

Vacatures van AAP vzw