quoteMika

Vrijwilligerswerk in De Warmste Week

Het startschot is gegeven voor de zevende editie van De Warmste Week, de grootste solidariteitsbeweging in Vlaanderen. Iedereen kan vanaf 18 september opnieuw in actie schieten om alle goede doelen van De Warmste Week te steunen. Er zijn dit jaar maar liefst 2033 goede doelen. Deze organisaties - divers in hun thema en werking - zijn door de Koning Boudewijnstichting goedgekeurd.

Heb je altijd al eens van wat dichterbij willen helpen, maar wist je nooit hoe of wat? Goed nieuws, want naast het opzetten van een actie kan je dit jaar ook een goed doel steunen door er te gaan helpen als vrijwilliger. Vanaf november kan je je inschrijven op dewarmsteweek.be en ontdekken welk vrijwilligerswerk goed bij jou past. Zo kan je kennismaken met de organisatie en het zinvol werk dat vrijwilligers verrichten.

Het vrijwilligen bij de goede doelen van De Warmste Week zelf kan vanaf donderdag 5 december, de internationale dag van de vrijwilliger, tot de laatste dag van De Warmste Week op 24 december.

De Warmste Week wordt hiervoor bijgestaan door het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw, als het aanspreekpunt voor de goede doelen bij het opzetten van vrijwilligersprojecten voor De Warmste Week. We staan ook klaar met advies voor iedereen die wil helpen als vrijwilliger.

Ontdek meer