Instagram_Twitter

Vind jouw vrijwilliger dankzij deze nieuwigheden op www.vrijwilligerswerk.be

www.vrijwilligerswerk.be kreeg een update met een aantal extra mogelijkheden om je bij te staan in je zoektocht naar vrijwilligers. We kunnen nu nog beter inspelen op actualiteit. We sommen hier de mogelijkheden op.


Vacatures en actualiteit in de kijker

Op www.vrijwilligerswerk.be kunnen we vanaf nu inspelen op actualiteit. Met de nieuwe secundaire navigatie zetten we bepaalde topics in de kijker die relevant zijn voor bezoekers van www.vrijwilligerswerk.be. Zo zetten we momenteel een aparte pagina bekijken met vacatures in kader van De Warmste Week en vacatures die kaderen in de strijd tegen Corona.


Je kandidaat stellen via een formulier


Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu eenvoudig via een invulformulier kandidaat stellen voor vacatures op www.vrijwilligerswerk.be en op je eigen website (via de widget). De contactpersoon van de vacature krijgt hiervan melding in zijn mailbox.


Nieuwe invulvelden: beschikbaarheid en aanbod

Aan de hand van invulvelden kun je nu ingeven wat je te bieden hebt als organisatie en ook de verwachte beschikbaarheid van de kandidaat vermelden.


Een aantrekkelijk vacature-overzicht op je eigen website

Met tools.vrijwilligerswerk.be toon je op jouw website naar keuze jouw selectie vrijwilligersvacatures van www.vrijwilligerswerk.be (filter op postcode, organisatie, sector, ...) voor een klein bedrag per jaar. Alles gebeurt automatisch en ziet eruit als een deel van jouw website. Ideaal voor lokale besturen die vrijwilligerswerk willen promoten en organisaties die vrijwilligers willen werven. Met een minimum aan investering en onderhoud!

We hebben het vacature overzicht via tools.vrijwilligerswerk.be een visuele opfrisbeurt gegeven. Leuk detail: de widget zal vanaf nu automatisch het webfont overnemen van de website waar deze op geplaatst wordt.Thematische vacatures op je eigen website

Wil je zelf inspelen op actualiteit zoals Corona of De Warmste Week of wil je vacatures van een bepaalde sector of doelgroep apart in de kijker zetten op je website?
We hebben de optie ingebouwd dat de gebruiker meer dan één vacature-overzicht kan aanmaken met bijv. alle vacatures van het eigen lokaal bestuur, vacatures ikv. De Warmste Week, Corona, werken met jongeren, zorgvacatures,...
Je kunt vanaf nu onbeperkt nieuwe widgets toevoegen. Op tools.vrijwilligerswerk.be kun je deze overzichtelijk beheren.