Rode Kruis Haacht

Walstraat 56
3118 Werchter
015/527850 0474/283042
els.deceuster@proximus.be
http://www.rodekruis.be/afdeling/haacht/

Koepelorganisatie: Rode Kruis Haacht

Locatie Rode Kruis Haacht

Over Rode Kruis Haacht

Vrijwilligers helpen mee met een professionele kracht uit de school, om maatschappelijk kwetsbare kinderen extra ondersteuning te geven bij het schoolgebeuren in de lagere school.

Hoe ? Je kan helpen in de klas in samenspraak met de leerkracht, je kan aan huiswerkbegeleiding doen bij het kind thuis of op school, je kan al spelend Nederlands oefenen met anderstalige kinderen.

Je bepaalt zelf welk vrijwilligerswerk je het liefst doet. Je bepaalt zelf in welke deelnemende school je helpt, en je stelt zelf je grenzen van engagement op. ÉÉN uurtje per week is al voldoende om een leerling te helpen.

Het Rode Kruis Haacht biedt je ondersteuning, coaching en een goede verzekering aan.

De gemeenten waar we actief zijn : Boortmeerbeek, Hever, Haacht, Rotselaar, Tildonk, Wakkerzeel, Keerbergen, Tremelo, Baal, ... .

Wil jij ook graag meewerken aan dit project ? Heb je een hart voor kinderen en wil je diegenen die het moeilijk hebben graag een duwtje in de rug geven ? De kinderen en het Rode Kruis Haacht zouden u van harte dankbaar zijn.

Kort een quote van een brugvrijwilliger : " Kinderen uit hun schelp zien komen door het besef IK KAN HET TOCH, daar maak ik graag tijd voor."

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.