Orientaeuro Belgium

Huidevettersstraat 60A
1000 Brussels
02 808 72 71

Over Orientaeuro Belgium

De vzw OrientaEuro Belgium werd in het leven geroepen om minder begoede bevolkingsgroepen een beroepsoriëntering van goede kwaliteit te bieden, en dat via een innoverende methode, die een professionele en/of persoonlijke ontwikkeling en welbevinden in goede banen moet leiden, een heel leven lang.

We beschikken over een equipe bestaande uit psychologen, consultants in beroepsoriëntering en carrièrecoaches die allemaal werken volgens de methodes van OrientaEuro Ltd (UK), Desarrollarme (Argentinië) en ook met professionals uit de onderwijswereld en het beroepsleven, met internationale ervaring.

Wij zijn ervan overtuigd dat een echt succesvolle loopbaan (en ook persoonlijk succes) te vinden is op het kruispunt tussen talent, passies en wat door de beroepswereld en de maatschappij gevraagd wordt. Wij begeleiden iedereen die daarom vraagt, zowel wie op zoek gaat naar de juiste hogere studies of beroepsmogelijkheden bij het beëindigen van zijn of haar studies, wie een nieuwe wending aan zijn of haar carrière wil geven als volwassene of wie vóór hij of zij met pensioen gaat nieuwe projecten vorm wil geven.

Om dit tot een goed einde te brengen, gebruiken we innoverende methodes die zelfkennis koppelen aan kennis van de externe realiteit (studies, beroepen, levensomstandigheden) en ook aan tools voor beslissingname.

We werken in het Frans, Nederlands, Engels en Spaans.

Vacatures van Orientaeuro Belgium