KVG West-Vlaanderen

Peter Benoitstraat 15A
8800 Roeselare
051 24 88 06
west-vlaanderen@kvg.be
https://kvgvorming.be/

Koepelorganisatie: KVG vzw

Locatie KVG West-Vlaanderen

Over KVG West-Vlaanderen

KVG-Vorming is de grootste vereniging van personen met een handicap en hun omgeving in Vlaanderen. Daarmee bedoelen we: ouders, broers en zussen, partner, vrienden, buren, begeleiders, … Met meer dan 200 lokale afdelingen en een heleboel vrijetijdswerkingen organiseren we een waaier aan boeiende activiteiten – ook bij jou in de buurt.

In onze plaatselijke afdelingen is iedereen welkom. Wat ook je handicap is, hoe jong of oud je ook bent: als je je bij ons thuis voelt, zijn we blij je te ontmoeten. De activiteiten van deze afdelingen zijn gericht op een divers publiek. Ze feesten, gaan op uitstap, leren bij tijdens infosessies, sporten, … Sommige afdelingen organiseren af en toe ook activiteiten voor een deel van hun leden. Zo kan een afdeling een zwemgroepje hebben, of jaarlijks een Sinterklaasfeest organiseren voor hun jonge leden.

Onze doelgroepwerkingen richten zich tot één welomschreven doelgroep, bijvoorbeeld jongeren met autisme, volwassenen met een NAH, … In onze themawerkingen vind je mensen die samen komen rond één soort activiteit. Dat gaat van fietsgroepjes tot kookclubs, een koor of creawerking, …

Met 213 afdelingen verspreid over heel Vlaanderen, is er vast een KVG-afdeling waar jij je als een vis in het water voelt!

KVG-Vorming en maakt deel uit van de KVG-groep. Samen met Absoluut, Gezin en Handicap en de KVG-groep werken we aan een toegankelijke en inclusieve samenleving.

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.