Kinderopvang Leuven

Prof. Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven
016 27 26 07
anne.holemans@leuven.be
www.leuven.be/leven/kinderopvang/binnenschoolse-kinderopvang/

Locatie Kinderopvang Leuven

Over Kinderopvang Leuven

Heb je een speciale hobby of hou je van voorlezen, zingen of knutselen? Kan je aan een kleine groep kinderen zinvolle dingen meegeven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sinds 2011 organiseert vzw Kinderopvang Leuven de registratie en administratie van de binnenschoolse kinderopvang in een 20-tal Leuvense kleuter- en basisscholen. Vanaf januari 2016 willen we onze diensten uitbreiden en activiteiten organiseren tijdens de naschoolse opvang in alle Leuvense scholen die deelnemen aan dit project.

We willen een netwerk uitbouwen dat bestaat uit mensen en organisaties die werken rond vrije tijd van kinderen. Door deze samenwerking wordt de opvang kleurrijker en nog leuker. Kinderen kunnen dan na de lessen kokkerellen, breien, aan circus doen, sporten, knutselen, creatief zijn met boeken, toffe computerlessen volgen of geprikkeld worden door theater, taal, muziek, ...

Sommige kinderen krijgen zo voor het eerst de kans om van allerlei culturele, creatieve en inspirerende disciplines te proeven op een laagdrempelige manier. Contacteer ons om jezelf voor te stellen of voor meer informatie.

Vacatures van Kinderopvang Leuven