Horizont vzw

A. Rodenbachstraat 6
3500 Hasselt
011 24 24 95
vakanties@horizontvzw.be
www.horizontvzw.be

Locatie Horizont vzw

Over Horizont vzw

Horizont vzw wil vakantie en vrijetijdsbesteding ─ in de ruime betekenis van het woord ─ toegankelijk maken voor mensen met een beperkt budget.

Dit doen we enerzijds door het organiseren van groepsreizen voor individuele deelnemers (met een beperkt budget). Deze vakanties worden begeleid door vrijwilligers. We organiseren jaarlijks een tiental reizen in het binnenland en het nabije buitenland. In ons aanbod van deze themavakanties zitten, naast vakanties voor enkel volwassenen, ook vakanties voor alleenstaande ouders met jonge kinderen en voor gezinnen met jonge kinderen.

Daarnaast bieden we betaalbare reispakketten aan voor organisaties die werken met/voor mensen met een beperkt budget. Wij zorgen voor de praktische organisatie en de groep gaat zelf, met eigen begeleiding op vakantie.

Ten slotte zijn er nog onze Rap op Stap kantoren. In deze kantoren kunnen mensen, met een beperkt budget, op een zitdag terecht met hun vrijetijdswens. Dit kan gaan over sport, cultuur, daguitstappen, vakantie,... De Rap op Stap medewerker in dit kantoor, gaat op zoek hoe zij een antwoord kunnen bieden op de vraag van de gebruiker en zo hun vrijetijdswens op een betaalbare manier kunnen realiseren. Er worden zitdagen georganiseerd verspreid over heel Limburg, sommige zitdagen gaan wekelijks door, anderen maandelijks of enkele keren per jaar.

Meer info op www.horizontvzw.be of www.rapopstaplimburg.be


Vacatures van Horizont vzw