Het Roze Huis - çavaria Antwerpen

Draakplaats 1
2018 Antwerpen
03 288 00 84
info@hetrozehuis.be
http://www.hetrozehuis.be/

Koepelorganisatie: Çavaria

Over Het Roze Huis - çavaria Antwerpen

Met een dertigtal aangesloten holebi- en transgenderverenigingen vervult Het Roze Huis één van de belangrijkste rollen binnen het Vlaamse holebi- en transgenderlandschap. De organisatie werkt naar een aanvaarding van holebiseksualiteit en transgenderisme in de ruimste zin. Ook bij minderheden binnen onze samenleving, zoals allochtonen en ouderen, maakt Het Roze Huis holebiseksualiteit en transgenderisme bespreekbaar.

Naast een eigen werking met een aantal werkgroepen, richt Het Roze Huis zich naar de hele provincie Antwerpen. Door plaatselijke initiatieven financieel en logistiek te steunen, draagt de organisatie bij tot holebitrans-emancipatie in alle uithoeken van de provincie. Het Roze Huis wil er dan ook zijn voor elke holebi en transgender die vandaag de dag met vragen zit rond zijn/haar geaardheid. Daarnaast wil ze ook een plaats bieden aan zij die zich gewoon, onder gelijkgezinden, eens flink willen amuseren.

Het Roze Huis wil vooral ook wegen op diegenen die vandaag het holebi- en transgenderbeleid in ons land bepalen. Door politiek lobbywerk slaagt de organisatie erin zich door het politieke kluwen te wringen. Het Roze Huis - çavaria Antwerpen is de regionale koepel van çavaria. Kortom, Het Roze Huis is er voor iedereen!

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.