Den Leeuweric

De Merodelei 203
2300 Turnhout
014/44 31 01
info@denleeuweric.be
http://www.denleeuweric.be

Locatie Den Leeuweric

Over Den Leeuweric

Den Leeuweric biedt woonondersteuning, begeleiding en dagbesteding aan volwassen personen met een beperking. We trachten als organisatie onze mensen te helpen bij de uitbouw van een eigen én kwaliteitsvol leven.

Dit doen we door middel van woonondersteuning in één van de woongroepen of via ondersteuning bij het zelfstandig wonen. Voor onze mensen die (tijdelijk) niet meer kunnen werken bieden we zinvolle dagbesteding binnen ons dagbestedingsproject: 't Huizeken. Daarnaast begeleidt onze jobcoach hen ook in de zoektocht naar vrijwilligerswerk (begeleid werk). We hebben ook twee nieuwe projecten op de Stadsboerderij en binnen een sociaal restaurant in samenwerking met enkele Turnhoutse partners.

In onze ontmoetingsplaats 'de Frisse' kunnen bewoners en cliënten elke werkdag tussen 10u en 13u terecht voor een babbel en tas koffie. Maandelijks worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd met kansen tot ontmoeting en groepsvorming voor alle bewoners en cliënten die we ondersteunen. ok mensen die (nog) niet door Den Leeuweric worden begeleid kunnen aan deze activiteiten deelnemen. Voor de verdere uitbouw van onze werking kiezen we nadrukkelijk voor de kracht van het werken met vrijwilligers.

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.