CJT vzw Verloren Bos

Nijverheidstraat 17
9160 Lokeren
09/348.64.27
verlorenbos@cjt.be
www.verlorenbos.be

Koepelorganisatie: CJT

Locatie CJT vzw Verloren Bos

Over CJT vzw Verloren Bos

CJT Verblijfcentra baat volpension- en zelfkookhuizen uit op tien domeinen verspreid over Vlaanderen.Deze centra zijn allen erkend door Toerisme Vlaanderen en zijn geschikt voor bos- of zeeklassen, schoolwerkweken, bezinningen of studiedagen. Ook jeugd- en andere verenigingen of vriendengroepen vinden er een geschikte plek voor hun jeugdkamp, weekend of cursus. De meeste huizen zijn bovendien aangepast voor personen met een handicap.

Didactisch materiaal en allerhande spelmateriaal zijn voorhanden en er is een gevarieerd aanbod van programma’s op maat van de groep.

Verloren Bos is een jeugdverblijfcentrum dat bestaat uit twee gebouwen: het Kasteel en het Koetshuis. In het Kasteel (max. capaciteit 51) kan je in vol pension komen verblijven. In het Koetshuis (max. capaciteit 77) kan je ervoor kiezen om zelf te koken of om van onze keuken te genieten in de eetzaal in het kasteel. Jaarlijks realiseren we 15.000 overnachtingen van vooral jeugdgroepen.

Deze gebouwen zijn gelegen in een schitterend bospark op openbaar domein en dicht bij natuurreservaten (de Buylaers, het Molsbroek, Daknamse Meersen), het centrum van de stad Lokeren (500m langs de dijk), het station (800m) en sporthallen en een zwembad.

Wij streven ernaar om onze gasten zich echt thuis te laten voelen bij ons.

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.