Arktos Antwerpen

Dr.-Van de Perrestraat 218
2440 Geel
03 202 30 00
www.arktos.be

Locatie Arktos Antwerpen

Over Arktos Antwerpen

Arktos is een Vlaams expertisecentrum dat kinderen en jongeren versterkt waar nodig, en ouders, scholen, partners, overheden en de bredere samenleving ondersteunt om hetzelfde te doen.

HET KAN WÉL

Arktos gaat ervan uit dat iedereen over een eigen kracht beschikt. Er bestaat niet iets als ‘hopeloze gevallen’. Zeker wanneer kinderen en jongeren moeite hebben met het vinden van hun eigen talenten en kwaliteiten, zijn wij er om te zeggen: het kan wél. Ook in het netwerk van ouders, scholen, partners, overheden en de rest van de samenleving zien we die kracht. Die willen we ontwikkelen met kritisch optimisme en concrete voorstellen. We willen een brug slaan naar gelijkgestemde organisaties en partners. Want het kan wél… samen.

HET KAN WÉL
Arktos is enthousiast en strijdvaardig. We steken de handen graag uit de mouwen, want we geloven dat ons werk een verschil maakt. Niet passief aan de zijlijn, maar actief in het veld, in het beleid en als het moet boven op de barricades. De passie voor ons vak, voor kinderen en jongeren, voor een maatschappij met kansen voor iedereen: dat is wat ons drijft. Want het kan wél.

Meer info kan je vinden op www.arktos.be

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.