A Place To Live vzw

Stefaniastraat 137
1020 Brussel
02 424 21 01
info@aplacetolive.be
http://www.aplacetolive.be/

Locatie A Place To Live vzw

Over A Place To Live vzw

A Place To Live vzw is een Brusselse vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1999 inzet voor maatschappelijk kwetsbare moeders, kinderen en jongeren.

Een van onze belangrijkste activiteiten zijn onze multiculturele vakanties. Elk jaar organiseert A Place To Live zomerkampen en een voorjaarskamp. Onze vele vrijwilligers stellen een leuk en ontspannend programma op voor de verschillende leeftijdsgroepen (kinderen, jongeren, moeders met kindjes en families). Elke zomer trekken een kleine 200 mama’s, papa’s, kinderen en jongeren er op uit. Voor hen is op vakantie gaan geen evidentie, maar zij hebben het wel hard nodig er eens tussenuit te gaan.

’s Zondags om de twee weken kunnen kinderen en jongeren mee op uitstap in Brussel. Samen met hun begeleiders ontdekken ze de stad: ze leren gebruik maken van het openbaar vervoer en van de infrastructuur van de stad: het zwembad, het museum, het park, de schaatsbaan, het bos, … Op deze uitstappen leren de deelnemers niet alleen veel bij over de mogelijkheden van de stad, maar leren ze ook omgaan met anderen, ze leren respect te tonen voor de stad en de mensen die erin bewegen,…

Momenteel zijn er geen jobs beschikbaar voor deze organisatie.